Maak kennis met de bestuursleden van de Stichting Prenups

Fred Schonewille
Fred SchonewilleVicevoorzitter
Fred studeerde tussen 1987 en 1993 Nederlands recht, Notarieel recht en Christelijke ethiek. Tot 2003 was hij notaris en Tweede Kamerlid. Van 2004 tot 2012 werkte hij als universitair docent en onderzoeker bij het Molengraaff Instituut voor privaatrecht van de Universiteit Utrecht. In 2012 promoveerde hij aan de Universiteit Leiden op de partijautonomie van echtgenoten in het relatievermogensrecht.
Fred is partner in Schonewille & Schonewille Legal Mediation en geeft daarnaast regelmatig cursussen en trainingen op het terrein van mediation, relatievermogensrecht, erfrecht en notariële ethiek in opdracht van SDU, Kluwer, de KNB en de VMSN.
Schonewille is partner in Schonewille & Schonewille Legal Mediation en geeft daarnaast regelmatig cursussen en trainingen op het terrein van mediation, relatievermogensrecht, erfrecht en notariële ethiek, onder andere voor SDU, Kluwer, de KNB en de VMSN.
Denise Kentie
Denise KentieBestuurslid
Denise is getrouwd en moeder in een samengesteld gezin met vier kinderen en een hond. In 1992 behandelde zij tijdens haar stage in de advocatuur haar eerste echtscheiding. Hierna werkte zij geruime tijd in de ondernemingspraktijk (fusies, overnames, contractonderhandelingen en procedures). Sinds 1 april 2012 opereert zij vanuit KentieThomas – kantoor voor familierecht.
contact

Meer weten over de Stichting Prenups?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of direct met een van ons (klik op de pictogrammen onder de foto’s voor contact). We vertellen je graag meer over onze motivatie om de Stichting Prenups op te zetten.
contact